VIKENDICA NA FRUŠKOJ GORI
U srcu prirode, daleko od gradske buke i užurbanosti, na Fruškoj gori a nadomak Novog Sada nalazi se oaza mira i opuštanja - vikendica koja će vas osvojiti svojom lepotom i udobnošću. Vikendica je pažljivo dizajnirana kako bi pružila savršen spoj komfora i prirodnog okruženja.
 Tačnu lokaciju možete videti kada na Google mapama ukucate Vikendaja. Prilikom dolaska, od velike je važnosti da pre Vikendaje ukucate restoran Zelena oaza, jer postoji još nekoliko alternativnih pravaca koji kolima nisu dostupni! Nalazimo se na 12km od centra Novog Sada, vikendica pripada Nacionalnom parku Friška gora. Jedan deo puta je kroz vinograde (cca 3km) i postoji jedan deo šumskog puta (cca 1km).

Kada zakoračite u ovu predivnu kuću, bićete očarani prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom, potpuno opremljenom kuhinjom, moderno dizajniranim kupatilom i udobnom spavaćom sobom. Za dodatnu udobnost, gornji deo kuće nudi toalet, drugu kuhinju, trpezariju i spavaću sobu na galeriji, pružajući vam osećaj luksuza i privatnosti.

 

Osim glavne kuće, tu je i odvojeni bungalov sa spavaćom sobom, čajnom kuhinjicom i kupatilom, idealan za dodatni mir i tišinu. Zaista, ovaj kutak raja ima sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje. U dvorištu ćete pronaći tri prelepe, natkrivene terase sa obiljem mesta za opuštanje, bazen za osveženje, plažu sa udobnim ležaljkama, dečije igralište za najmlađe, roštilj za uživanje u pripremi omiljenih jela, i pregršt zelenila koje doprinosi miru i opuštanju.


vikendaja5

Ova predivna vikendica može primiti do 14 osoba za noćenje, dok je dnevni kapacitet 20 osoba tokom leta. Takođe, postoji mogućnost dnevnog boravka, što je idealno za one koji žele odmor te vrste. Ako tražite savršeno mesto za beg od svakodnevnog stresa i uživanje u miru i prirodi, ova vikendica je idealan izbor.

Doživite pravu oazu mira i opuštanja - dobrodošli u raj na zemlji!