BRVNARE MIR, ZLATIBOR
Kao što znate mi uvek pronalazimo smeštaje vredne pažnje. A za sve ljubitelje ekološkog i prirodnog, imamo pravu poslasticu! Brvanare Mir na Zlatiboru su idealne za sve prave ljubitelje prirode.
Znate one slikovnice sa pejzažima iz Švajcarske na koje svi uzdahnemo kad ih vidimo? Brvnare Mir su nešto poput toga, izmamiće Vam uzdah čim ih ugledate na proplanku. Njih tri skockane jedna do druge i kao da prkose svojom lepotom smještenom u divnom pejzažu Zlatibora. Nalaze u mirnom delu na 4km od strogog centra i guzve. Potpuno su ekološke, napravljene od drveta sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnare se idealne za smeštaj 4 do 6 osoba. Sadrže na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilom, kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Smeštaj sa puno ukusa definitivno. Na spratu postoje otvorene terase sa pogledom na prirodu i vrh Čigote. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište. Prava pravcata bajka! Staze za šetanje su ispred brvnara, a na 500m je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora.

Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge - individualne ili grupne kao i radionce Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej - Heal Your Life. Mogu se organizovati i izleti i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisute videli, a sve to džipovima ili kvadovima. Uživajte u miru i u Zlatiboru!